BEAHNDELINGSKOSTEN BIJ DE WEIGHT DOCTORS:

Transparant kostenplaatje

De Weight Doctors bieden medisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen aan voor een blijvend gewichtsverlies. De kosten hiervoor worden precies berekend op basis van de diensten die u afneemt. Als vooraanstaande aanbieder met kwaliteitsaanspraken op dit gebied kunnen en willen wij ons niet vergelijken met aanbieders die zich uitsluitend via de prijs profileren. U kunt er daarom zeker van zijn dat u een gefundeerd advies krijgt en dat u medische begeleiding op topniveau krijgt, vanaf de eerste minuut tot en met de professionele nazorg. Na de ingreep staat onze deur altijd voor u op, ook jaren nadien nog.

Wij beloven al onze patiënten het volgende: u mag ervan uitgaan dat er geen extra of verborgen kosten zijn. Wij zien het als onze taak om alle patiënten te voorzien van een volledige en zo goed mogelijke verzorging. Om de hoogst mogelijke kwaliteit voor iedereen te garanderen zijn aanvullende verrichtingen al in onze prijzen inbegrepen. Om het eenvoudig, gemakkelijk en transparant te houden, zijn naast de eigenlijke behandelingskosten, bijvoorbeeld ook de volgende verrichtingen al in de kosten verrekend:

  • anesthesie
  • stationair dan wel ambulant verblijf in de kliniek
  • alle medicamenten die u tijdens uw verblijf nodig heeft
  • alle verbruiksmateriaal dat voor de behandeling nodig is
  • nazorg, controles en verdere consulten

Eenvoudig, ongecompliceerd en transparant.

Belangrijke vragen over de kosten bij de Weight Doctors:

Hoe kan ik bij de Weight Doctors betalen?

U kunt bij ons contant, met alle gebruikelijke bankpasjes en credit cards of per overschrijving betalen.

Bij de bevestiging van uw afspraak voor uw behandeling doet u een aanbetaling. Daardoor bent u van uw afspraak verzekerd en kan niemand meer er tussen worden geschoven. Vóór de behandeling maakt u gebruik van een van de hierboven vermelde opties om het resterende bedrag te voldoen.

Natuurlijk. Ofschoon de Weight Doctors medische behandelingen aanbieden die volgens wetenschappelijk onderbouwde studies weinig gezondheidsrisico’s en bijwerkingen met zich meebrengen, zijn er aan elke medische ingreep risico’s verbonden.

Bij de Weight Doctors heeft u de mogelijkheid zich te verzekeren tegen kosten die uit de behandeling voortvloeien, omdat er een vervolgbehandeling nodig is. De verzekeringspremies zijn transparant en in verhouding met de behandelingskosten erg laag. Informeert u zich over de mogelijkheden die de Weight Doctors aanbieden voor een verzekering voor vervolgkosten. Wij adviseren u graag.

Weight Doctors Square Logo