BEHANDELKOSTEN BIJ WEIGHT DOCTORS:

Transparant kostenplaatje

Weight Doctors biedt u medisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen aan voor een blijvend gewichtsverlies. De kosten hiervoor worden berekend op basis van de diensten die u afneemt. We willen ons niet vergelijken met aanbieders die zich uitsluitend via de prijs profileren. U kunt er daarom zeker van zijn dat u een gefundeerd advies krijgt en dat u medische begeleiding op topniveau krijgt, vanaf de eerste minuut tot en met de professionele nazorg. Na de ingreep staat onze deur altijd voor u op, ook in de jaren na uw behandeling.

Wij beloven dat er geen extra of verborgen kosten zijn. Wij zien het als onze taak om alle patiënten te voorzien van een volledige en zo effectief mogelijke behandeling. Om de hoogst mogelijke kwaliteit voor iedereen te garanderen zijn alle prijzen ‘all-in’ prijzen. Zo zijn ook de volgende verrichtingen al in de kosten verrekend:

  • anesthesie
  • stationair dan wel ambulant verblijf in de kliniek
  • alle medicamenten die u tijdens uw verblijf nodig heeft
  • alle verbruiksmateriaal dat voor de behandeling nodig is
  • nazorg, controles en verdere consulten

Eenvoudig, ongecompliceerd en transparant.

Belangrijke vragen over de kosten bij de Weight Doctors:

Hoe kan ik bij de Weight Doctors betalen?

U kunt bij ons contant, met alle gebruikelijke bankpassen en credit cards of per overschrijving betalen.

Bij de bevestiging van uw afspraak voor uw behandeling doet u een aanbetaling. Daardoor bent u van uw afspraak verzekerd en kan er niemand meer tussen worden geschoven. Vóór de behandeling maakt u gebruik van een van de hierboven vermelde opties om het resterende bedrag te voldoen.

Natuurlijk, maar de medische behandelingen van Weight Doctors brengen weinig gezondheidsrisico’s en bijwerkingen met zich mee. Dit neemt niet weg dat er aan elke medische ingreep risico’s verbonden zijn.

Bij Weight Doctors heeft u de mogelijkheid om u te verzekeren tegen de kosten die uit de behandeling voortvloeien, omdat er een vervolgbehandeling nodig is. De verzekeringspremies zijn transparant en in verhouding met de behandelingskosten erg laag. Wij adviseren u graag.

Weight Doctors Square Logo