Behandelmogelijkheden van Weight Doctors

Aanpasbare Spatz3 maagballon voor 1 jaar

De Spatz3 maagballon voor 12 maanden is een doeltreffende methode om de maag te verkleinen. Het is een niet-invasieve techniek die het overgewicht binnen een jaar aanzienlijk kan verminderen. Het bijzondere aan deze intragastrische ballon is dat het vulvolume kan worden aangepast terwijl u de ballon draagt. Tegelijkertijd houdt de ballon minimale risico's in voor de maag. De behandeling is ook volledig omkeerbaar.

Maagballon voor 6 maanden

De behandeling met de maagballon voor 6 maanden is gemakkelijk uit te leggen:De ballon wordt door middel van een gastroscopie in de maag geplaatst en gevuld met een zoutoplossing. Hij blijft daar gedurende een half jaar. Daarna wordt hij verwijderd zonder enig residu achter te laten. De -intragastrische- ballon vermindert de capaciteit van uw maag, u voelt zich sneller vol en kunt minder eten - maar zonder de typische trek te krijgen.

Doorslikbare Allurion maagballon

De Allurion maagballon is een bijzondere innovatie binnen Weight Doctors: Voor het eerst is het mogelijk om een maagballon zonder een medische ingreep en volledig zonder verdoving in de maag te plaatsen. De intragastrische ballon wordt namelijk als een capsule geleverd en is zo klein dat hij gewoon kan worden ingeslikt. Ontdek nu meer.

pose®2 Endo-Sleeve technologie

Onze Weight Doctors SLEEVE® met de pose®2 Endo-Sleeve technologie is gebaseerd op het revolutionaire idee van pose®, de eerste permanente maagverkleining zonder incisies. Maar wat nieuw is, is dat met Weight Doctors uw maag nu met maar liefst 70-75% kan worden verkleind. De voedselinname wordt verminderd, het gevoel van verzadiging komt eerder en blijft langer.

Apollo OverStitch technologie

Onze Apollo OverStitch technologie is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. In dit opzicht doet de technologie in geen enkel opzicht onder voor andere technologieën. Integendeel, in sommige gevallen constateren wij een -naar verhouding- grotere beperking. In ieder geval is Apollo OverStitch nikkelvrij en daardoor geschikt voor bijna al onze allergische patiënten.

Gastric Bypass (Maagomleiding)

De gastric bypass van Weight Doctors BARIATRICS® resulteert in de grootst mogelijke verandering onder de chirurgische bariatrische ingrepen en is gebaseerd op moderne laparoscopische kijkoperaties. Hij wordt in twee varianten uitgevoerd: enerzijds de zogenaamde Roux-en-Y gastric bypass, op dit moment de gouden standaard onder de gastric bypassoperaties. Anderzijds voeren wij de Omega-Loop Gastric Bypass uit, die bijzonder geschikt is voor patiënten op hogere leeftijd.

Gastric Sleeve (Buismaag)

De Gastric Sleeve van Weight Doctors BARIATRICS® is de minst invasieve procedure onder de chirurgische bariatrische ingrepen en is gebaseerd op moderne laparoscopische kijkoperaties. De Gastric Sleeve heeft de LSG-technologie (Laparoscopische Sleeve Gastrectomie), die door deskundigen wereldwijd als de gouden standaard wordt beschouwd.

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

NEEM NU CONTACT OP MET DE WEIGHT DOCTORS

    Gewenste behandeling:

    Weight Doctors Square Logo