pose®2 ENDO-SLEEVE: De mildste medische technologie voor een permanente maagverkleining.   

De revolutionaire pose®2-ENDO-SLEEVE technologie is gebaseerd op het idee van de eerste echte permanente maagverkleining zonder operatie, de pose®-technologie. De pose®2-ENDO-SLEEVE technologie is een logische verdere ontwikkeling en biedt nu de volledige kracht van een chirurgische ingreep. Het hoofddoel was om een nog restrictievere aanpak te ontwikkelen, d.w.z. een aanpak die het gewichtsverlies op een meer gerichte manier bevordert dan de vorige methodes. En natuurlijk was het voor de artsen en ingenieurs even belangrijk om de uitstekende veiligheidsreputatie van de beproefde pose®-technologie van het Amerikaanse bedrijf USgi Medical niet in gevaar te brengen. 

Vanuit de pose®2 endo-sleeve technologie is een bijna perfecte symbiose ontstaan, die overigens alleen bij Weight Doctors modulair is en dus op elk moment kan worden bijgesteld. De procedures zijn snel en eenvoudig toe te passen. Onze procedure met de pose®2 endo-sleeve technologie vereist namelijk geen verblijf in het ziekenhuis, lange hersteltijd voor de patiënt en geen incisies of littekens. Maar ondanks deze voordelen zit de procedure verbazingwekkend dicht bij het principe van de chirurgisch aangebrachte buismaag (e.g. gastric sleeve). 

De pose®2 ENDO-SLEEVE technologie wordt door Weight Doctors gebruikt in de Weight Doctors SLEEVE® procedure indien er geen contra-indicaties zijn en rekening houdend met de individuele doelstellingen van de patiënt. 

De belangrijkste voordelen van de chirurgische buismaag, maar zonder de lange hersteltijd. 

De pose®2 ENDO-SLEEVE, ook bekend als een buismaag (e.g. gastric sleeve) zonder operatie, is een nieuwe, innovatieve maagverkleiningstechnologie zonder zichtbare littekens die wordt gebruikt als onderdeel van onze Weight Doctor SLEEVE® procedure, die als volgt werkt: 

Eerst wordt, net als bij een gastroscopie, een endoscoop via de mond in de maag gebracht. Met behulp van een speciaal apparaat, kleine ankertjes en speciale hechtingen wordt de maagwand eerst over de gehele lengte van de maag omgevouwen en vervolgens gehecht. Met als resultaat dat er twee dingen gebeuren in de maag: 1) De maag wordt vernauwd, d.w.z. dat de gebogen breedte veel smaller wordt. 2) De maag wordt verkort en wordt dus kleiner in lengte. Dit leidt tot een aanzienlijk verminderd maagvolume, zodat er in uiterst geval slechts ongeveer 25-30% overblijft. Het resultaat is dat zelfs kleine hoeveelheden voedsel voldoende zijn om een verzadigd gevoel te krijgen, dit langer te voelen en dus minder te eten. 

De ingreep wordt uitgevoerd in één endoscopische ingreep onder algehele anesthesie in een poliklinische omgeving. Het effect van de pose®2 ENDO-SLEEVE technologie als onderdeel van onze Weight Doctors SLEEVE® is blijvend. 

Waarom helpt de pose®2 ENDO-SLEEVE-technologie zo goed bij obesitas?

Voordeel #1
Uw maagverkleining met pose®2 is niet aan tijd gebonden en houdt een leven lang. Door de buisvormige verkleining van de maag heeft u nog maar fractie van de gebruikelijke hoeveelheid voeding nodig.

Voordeel #2
 Het maagvolume wordt met 75% teruggebracht, na 6 maanden is bijna 50% van uw overgewicht verdwenen en u loopt niet de gebruikelijke risico’s op complicaties.

Voordeel #3
Nog nooit was het herstel na een obesitasingreep zo kort. Met de pose®2 ENDO-SLEEVE-technologie bent u al na een lang weekend weer volledig hersteld.

Voordeel #4
Dankzij de pose®2 ENDO-SLEEVE-technologie zijn er geen blijvende beperkingen, uw levenskwaliteit is al na enkele weken merkbaar verbeterd.

ALLES OP EEN RIJTJE

Duur van de ingreep:

ongeveer 60 minuten

Soort narcose:

Volledige narcose

Verblijf:

ambulant

Pijn:

geen

Littekens:

geen

Herstel:

3 tot 4 dagen

Tijdsduur effectiviteit:

permanent

Kosten:

vanaf 293€ per maand*

Wanneer is de pose®2 ENDO-SLEEVE-technologie de juiste keuze?

Vaak is overgewicht, vooral morbide obesitas, een enorme belasting voor lichaam en geest. Er kunnen niet alleen ernstige secundaire aandoeningen door ontstaan, de ziekte kan ook op sociaal gebied zorgen voor beperkingen en zelfs tot isolatie leiden. En juist dan wordt het erg moeilijk om er op emotioneel vlak en op gezondheidsgebied weer bovenop te komen. Weliswaar hebben velen de grote wens om af te vallen, vaak ontbreekt het hen aan de kracht om dit alleen te doen.

De pose®2 ENDO-SLEEVE technologie is alleen verkrijgbaar met de Weight Doctors SLEEVE®. 

Het team van de Weight Doctors helpt al bijna 20 jaar patiënten door hen te motiveren en levenslust te geven. Wij kijken terug op vele mooie momenten met onze patiënten en putten zelf de grootste kracht uit het feit dat ze hun levensgeluk eindelijk weer terugvinden. Toch liepen ook wij tegen bepaalde grenzen aan die maar moeilijk te overwinnen waren.

Met de Weight Doctors SLEEVE®, gebaseerd op de pose®2 Endo-Sleeve technologie, is alles anders: de ingreep is bijzonder geschikt voor patiënten die meer dan 25 kg willen verliezen of een BMI van meer dan 40 hebben – precies die patiënten die het meest te lijden hebben onder hun gewichtssituatie. Exclusief en alleen verkrijgbaar bij de Weight Doctors. 

Het ingenieuze idee van de pose® naar het volgende niveau gebracht

Zoals de naam al zegt, is de pose®2 ENDO-SLEEVE-technologie een endoscopische techniek die helemaal zonder incisie kan worden uitgevoerd. Bij deze methode wordt de maagwand van binnen met een speciaal door het Amerikaanse bedrijf Usgi Medical gepatenteerd verankeringssysteem, dichtgenaaid. Door de toepassing ontstaat een aanzienlijke vermindering van het maagvolume, bij de Weight Doctors zelfs tot 75%. Daardoor ontstaat er bij het eten van kleine hoeveelheden voedsel al snel een verzadigd gevoel. Door de pose®2 ENDO-SLEEVE-technolgie verdwijnt overgewicht snel.

Al na een half jaar meer dan 50% van het overgewicht kwijtraken

Dankzij de pose®2 ENDO-SLEEVE-methode zijn de kansen op succes om door een maagverkleining permanent gewicht te verliezen en op gewicht te blijven bijzonder groot. Daarbij hoeft u niet langer bang te zijn voor de risico’s van een grote operatie. Klinische studies laten zien dat patiënten over het algemeen meer dan 50% van hun overgewicht kwijtraken. En dat is al na iets meer dan een half jaar het geval. Daarbij is de BMI van de patiënten die tijdens de studies werden gevolgd aanzienlijk gedaald.

Ook vergeleken met de pose®-methode van de eerste generatie is de pose®2 ENDO-SLEEVE-methode aantrekkelijk. Patiënten vallen, bijvoorbeeld, niet slechts gedurende 2 tot 3 maanden sneller af, zij verliezen ook gedurende het eerste jaar ongeveer 20% meer lichaamsgewicht.

Met onze Weight Doctors SLEEVE®, gebaseerd op de pose®2 ENDO-SLEEVE technologie, krijgt u een unieke kans om uzelf te bevrijden van het morbide overgewicht en om uw gezondheidstoestand ongekend te verbeteren. U maakt een nieuwe start terwijl u dat wellicht eerst als onmoglijk achtte. Uw contactpersoon bij de Weight Doctors zal u helpen om het effect van de Weight Doctors SLEEVE® verder te vergroten door middel van passende voedings- en bewegingsaanbiedingen. 

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.


Professor Jan Willem Greve, MD

“De pose®2 ENDO-SLEEVE-methode maakt definitief een eind aan alle vooroordelen tegen de minimaal invasieve behandeling van obesitas. Er is momenteel geen betere technologie dan die wordt gebruikt in onze Weight Doctors SLEEVE® procedure. De behandeling voor een zachte, doeltreffende en permanente behandeling van morbide obesitas.”

VEELGESTELDE VRAGEN

De pose®2 Endo-Sleeve technologie is een innovatieve technische procedure die wij gebruiken als onderdeel van onze Weight Doctor SLEEVE® toepassing. De pose®2-technologie vertegenwoordigt de speciale en gepatenteerde apparatuur, de instrumenten en het gebruikte materiaal, die wij nodig hebben voor de uitvoering van onze exclusieve Weight Doctor SLEEVE®. 

De Weight Doctors SLEEVE® op basis van de pose®2 endo-sleeve technologie wordt uitgevoerd tijdens een gastroscopie, d.w.z. endoscopisch, onder algemene verdoving. De procedure duurt meestal 30-45 minuten tot maximaal 1 uur. Een overnachting in de kliniek is meestal niet nodig. Een speciaal vloeibaar dieet wordt aanbevolen voor de eerste 3 weken. Onder begeleiding wordt het dieet geleidelijk weer opgebouwd totdat er een normaal dieet zonder beperkingen is bereikt. 

De pose®2 ENDO-SLEEVE-methode is een procedure die zeer goed wordt verdragen. Complicaties komen maar zelden voor en kunnen dan in de regel conservatief -zonder verdere chirurgische hulp of operatie- worden behandeld. Lichte bloedingen bij de maagnaden, hematomen of verwondingen van de maag of slokdarm zijn complicaties die zich kunnen voordoen. Maar als u in handen van een ervaren specialist bent, komt dit maar zeer zelden voor.

Weight Doctors wil echter benadrukken dat ondanks het zeer goede veiligheidsprofiel en het minimaal invasieve karakter, de Weight Doctors SLEEVE® in combinatie met de pose®2 Endo-Sleeve technologie een medische ingreep is die speciale uitleg en indicatie van een gespecialiseerde arts vereist. Wij raden u daarom aan een afspraak te maken voor een gratis consult met een van onze Weight Doctors SLEEVE® specialisten. 

De pose®2 ENDO-SLEEVE-methode is weliswaar een nieuwe endoscopisch methode, maar is gebaseerd op de innovatieve technologie van de pose®2-methode die wereldwijd al meer dan 12.000 keer werd uitgevoerd.

Vergeleken met deze methode -die zelf ook zeer succesvol is- bleek het gewichtsverlies bij patiënten nog veel hoger te liggen en bedraagt na 6 tot 7 maanden meer dan 50% van het oorspronkelijke overgewicht. Bijna 95% van alle patiënten verliezen in de eerste 6 maanden meer dan 10% aan lichaamsgewicht. De technologie van de pose®2-ENDO-SLEEVE haalt niet helemaal de succespercentages van een chirurgisch geplaatste buismaag (e.g. Gastric Sleeve), zoals die door Weight Doctors worden aangeboden met de Gastric Sleeve. Maar afgezet tegen de risico’s die de patiënt moet nemen en de daarmee gepaard gaande hersteltijd, is er momenteel voor velen geen effectievere technologie dan de pose®2-ENDO-SLEEVE. Het is echter van groot belang dat er aandacht wordt besteed aan de manier waarop deze technologie wordt gebruikt. Bij Weight Doctors hebben we hiervoor een speciale behandelingsfilosofie ontwikkeld, die modulair is opgebouwd en maximaal is afgestemd op de behoeften van de patiënt: Meer informatie over de Weight Doctors SLEEVE® procedures op basis van de pose®2 ENDO-SLEEVE technologie vindt u hier.

Het succes hangt uiteraard ook voor een groot deel af van de mate waarin de patiënt zich betrokken voelt bij de verdere begeleiding op het gebied van voeding en lichaamsbeweging en deze aanbevelingen opvolgt. 

Weight Doctors Square Logo