Duurzaam en langdurig afvallen met Weight Doctors Nederland

Weight Doctors heeft het meest ervaren team voor minimaal invasieve behandelingen voor obesitas. Wij bieden voor heel Nederland als enige expert alle belangrijke behandelingsmethodes voor endoscopische maagverkleiningen aan. Met het Weight Doctors maagballon programma of het revolutionaire Weight Doctors SLEEVE®, kunnen we specifiek inspelen op de individuele behoeften en doelen van onze patiënten terwijl we altijd vertrouwen op alle belangrijke voordelen van endoscopische maagverkleining ten opzichte van chirurgische ingrepen.

Weight Doctors Eindhoven (Waalre)

van Dijklaan 9
5581 WG Waalre
Nederland

E-Mail: hoi@weight-doctors.nl
Tel.  +31 (0) 85 – 208 777 0

Route mit Google Maps

Routebeschrijving:

Vanaf de A2: Neem afslag 32-Veldhoven-Zuid richting de Meerveldhovenseweg. Volg de Kempenbaan, De Run en Onze Lieve Vrouwedijk naar de Van Dijklaan in Waalre. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Van Dijklaan. Sla na 120 meter linksaf om op de Van Dijklaan te blijven. Na 70 meter vindt u de kliniek van de Weight Doctors Nederland aan uw linkerhand.

Gratis parkeren kan in voldoende mate direct voor de kliniek van Weight Doctors Nederland in Waalre.

Vanaf Eindhoven Centraal station kunt u bus 7 pakken naar Veldhoven MMC via Aalst/Waalre. Stap dan uit bij halte “Waalre, Onze Lieve Vrouwedijk”. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar de kliniek. U loopt dan terug naar de rotonde waar u linksaf slaat. Dan na 120 meter weer links afslaan. De kliniek bevindt zich dan na 70 meter aan uw linkerhand.


Permanente maagverkleining in Eindhoven. Endoscopisch zonder operatie. Met de Weight Doctors.

Weight Doctors Eindhoven heeft een zeer ervaren medisch team voor minimaal invasieve behandelingen van overgewicht en obesitas. Wij zijn de enige deskundigen die alle belangrijke behandelingen voor endoscopische maagverkleining in Nederland aanbieden. Met het Weight Doctors maagballonprogramma of het revolutionaire Weight Doctors SLEEVE®, kunnen we specifiek inspelen op de individuele behoeften en doelen van onze patiënten, terwijl we ons altijd richten op alle belangrijke voordelen van endoscopische maagverkleining ten opzichte van chirurgische ingrepen.

De experts van Weight Doctors Nederland in Eindhoven zien de Weight Doctors SLEEVE® als dé medische oplossing op de markt van dit moment om het gewichtsprobleem van veel patiënten blijvend op te lossen – ook u kunt bouwen op de ervaring van meer dan 10.000 obesitas behandelingen sinds 2007 bij Weight Doctors.

De maagverkleining in Eindhoven

Gloednieuw en exclusief in Nederland, wordt door Weight Doctors een unieke vorm van maagverkleining in Nederland aangeboden – Weight Doctors SLEEVE®. Heeft u alles al geprobeerd om van uw overtollige kilo’s af te komen? Werkt elk dieet die u geprobeerd heeft maar even? En bent u op zoek naar een duurzame oplossing? Weight Doctors kan u hierbij helpen, met een maagverkleiningsprocedure, maar dan volledig zonder operatie! Wij zijn de innovatieleider van deze behandeling en bieden als enige een permanente maagverkleining zonder operatie aan – uniek in Nederland.

Weight Doctors in Eindhoven, Nederland

De behandelingen vinden plaats in Quole Medisch Centrum Waalre. Hier bieden wij u de beste medisch specialistische zorg die voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als in een ziekenhuis. Maar, dan met de voordelen van een privékliniek. Wij besteden extra aandacht aan goede voorlichting over onze behandelingen, hebben een persoonlijke benadering en korte wachttijden. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een persoonlijk consult aan met een van onze specialisten om advies te krijgen over onze behandelingen.

MAAGVERKLEINING HEEFT VELE VOORDE

U zult het effect elke dag merken, 365 dagen per jaar. U zult minder honger hebben en sneller een vol gevoel hebben wanneer u eet. Maar wat doorslaggevend is, is dat de hunkeringen die u gewoonlijk vergezellen bij het afslanken bijvoorbeeld, afwezig zijn.

De Weight Doctors SLEEVE® laat geen zichtbare sporen na op uw lichaam. Je zult niet kunnen zien dat je een maagverkleining hebt gehad. U bent snel weer fit en kunt na een korte herstelperiode van slechts enkele dagen weer aan het werk.

De revolutionaire endoscopische maagverkleining in Eindhoven wordt zeer goed verdragen en houdt een beheersbaar risico in. Bij een optimale kuur zijn er geen blijvende bijwerkingen om je zorgen over te maken.

ALLES OP EEN RIJTJE

Duur
van de ingreep

ongeveer 60 minuten

Soort
narcose

Volledige narcose

Verblijf

ambulant

Pijn

geen

Littekens

geen

Herstel

3 tot 4 dagen

Tijdsduur
effectiviteit

permanent

Approximatieve
Kosten

vanaf 293€ per maand*

De behandelingen die wij aanbieden in Eindhoven

Aanpasbare Spatz3 maagballon voor 1 jaar

De Spatz3 maagballon voor 12 maanden is een doeltreffende methode om de maag te verkleinen. Het is een niet-invasieve techniek die het overgewicht binnen een jaar aanzienlijk kan verminderen. Het bijzondere aan deze intragastrische ballon is dat het vulvolume kan worden aangepast terwijl u de ballon draagt. Tegelijkertijd houdt de ballon minimale risico's in voor de maag. De behandeling is ook volledig omkeerbaar.

Maagballon voor 6 maanden

De behandeling met de maagballon voor 6 maanden is gemakkelijk uit te leggen:De ballon wordt door middel van een gastroscopie in de maag geplaatst en gevuld met een zoutoplossing. Hij blijft daar gedurende een half jaar. Daarna wordt hij verwijderd zonder enig residu achter te laten. De -intragastrische- ballon vermindert de capaciteit van uw maag, u voelt zich sneller vol en kunt minder eten - maar zonder de typische trek te krijgen.

Doorslikbare Allurion maagballon

De Allurion maagballon is een bijzondere innovatie binnen Weight Doctors: Voor het eerst is het mogelijk om een maagballon zonder een medische ingreep en volledig zonder verdoving in de maag te plaatsen. De intragastrische ballon wordt namelijk als een capsule geleverd en is zo klein dat hij gewoon kan worden ingeslikt. Ontdek nu meer.

pose®2 Endo-Sleeve technologie

Onze Weight Doctors SLEEVE® met de pose®2 Endo-Sleeve technologie is gebaseerd op het revolutionaire idee van pose®, de eerste permanente maagverkleining zonder incisies. Maar wat nieuw is, is dat met Weight Doctors uw maag nu met maar liefst 70-75% kan worden verkleind. De voedselinname wordt verminderd, het gevoel van verzadiging komt eerder en blijft langer.

Apollo OverStitch technologie

Onze Apollo OverStitch technologie is zeer effectief en kan de omvang van de maag tot 75% verminderen. In dit opzicht doet de technologie in geen enkel opzicht onder voor andere technologieën. Integendeel, in sommige gevallen constateren wij een -naar verhouding- grotere beperking. In ieder geval is Apollo OverStitch nikkelvrij en daardoor geschikt voor bijna al onze allergische patiënten.

Gastric Bypass (Maagomleiding)

De gastric bypass van Weight Doctors BARIATRICS® resulteert in de grootst mogelijke verandering onder de chirurgische bariatrische ingrepen en is gebaseerd op moderne laparoscopische kijkoperaties. Hij wordt in twee varianten uitgevoerd: enerzijds de zogenaamde Roux-en-Y gastric bypass, op dit moment de gouden standaard onder de gastric bypassoperaties. Anderzijds voeren wij de Omega-Loop Gastric Bypass uit, die bijzonder geschikt is voor patiënten op hogere leeftijd.

Gastric Sleeve (Buismaag)

De Gastric Sleeve van Weight Doctors BARIATRICS® is de minst invasieve procedure onder de chirurgische bariatrische ingrepen en is gebaseerd op moderne laparoscopische kijkoperaties. De Gastric Sleeve heeft de LSG-technologie (Laparoscopische Sleeve Gastrectomie), die door deskundigen wereldwijd als de gouden standaard wordt beschouwd.

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

Nieuw en exclusief bij ons – de endoscopische maagverkleining in Eindhoven: Weight Doctors SLEEVE®

Weight Doctors zijn de experts in Nederland op het gebied van endoscopische maagverkleining. Wij bieden u de ultraveilige, innovatieve Weight Doctors SLEEVE® exclusief in Nederland aan. Onze procedure is gebaseerd op gepatenteerde technologie uit de VS en is uniek in deze vorm. Dit betekent dat wij u beter dan ooit kunnen helpen uw streefgewicht te bereiken – voor een hernieuwd en sterk zelfvertrouwen.

De enige aanbieder in Nederland

Wij voeren uitsluitend de endoscopische vorm van maagverkleining uit, de revolutionaire Weight Doctors SLEEVE®. Dit is een minimaal invasieve obesitasbehandeling waarvoor geen incisies hoeven te worden gemaakt waardoor u binnen enkele dagen uw normale dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken.

Vooral voor patiënten die al lange tijd aan overgewicht lijden, is de Weight Doctors SLEEVE® de oplossing. Of u nu extra gaat sporten, uw dieet aanpast of zelfs uw eetgewoontes radicaal aanpast, het gewenste succes blijft vaak uit. De Weight Doctors SLEEVE® is ultra-veilig en garandeert u de beste resultaten op het gebied van gewichtsverlies.

Bij Weight Doctors wacht een enthousiast, toegewijd team op u, die u eindelijk de hulp biedt die u nodig heeft om van die extra kilo’s af te komen. Meer informatie over de veilige, effectieve manier om overgewicht te behandelen – zonder hersteltijd, incisies of littekens.


Onze Medisch Directeur, Weight Doctors Nederland

Professor Jan Willem Greve, MD

“De Weight Doctors SLEEVE® is het enige programma dat alle procedures van permanente minimaal invasieve maagverkleining combineert. Zo kunnen wij voor onze patiënten steeds de best mogelijke behandelingsoplossing op maat ontwikkelen. Dit is nog nooit eerder gedaan.”

Magenverkleinerung-Magenballon-Eindhoven
Magenverkleinerung-Magenballon-Eindhoven
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3331343876949139

Weight Doctors Square Logo