Betaal in termijnen bij Weight Doctors

We weten dat onze patiënten lang nadenken over hun behandeling voordat ze bij ons komen. We begrijpen hoe belangrijk het is om meerdere opties te hebben om dit mogelijk te maken. Het zou jammer zijn als uw behandeling stuk loopt omdat u niet in staat bent om het volledige bedrag in één keer te betalen. Met onze flexibele financieringsvormen kunt u uw behandeling in termijnen betalen via onze financieringspartner Cosmetic Finance. Cosmetic Finance is een intermediair die gespecialiseerd is in financieringen voor medische en cosmetische behandelingen.   

Het team van Cosmetic Finance adviseert u over de financieringsvormen die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Door hun jarenlange ervaring met het begeleiden van patiënten bij het beheren van hun behandelkosten, begrijpen zij hoe belangrijk het is om discreet te blijven als het gaat om de financiering van een medische behandeling.   

U kiest zelf hoe u wilt betalen. Zo eenvoudig is het. Op deze manier staat niets uw gewenste behandeling meer in de weg.  

Lees hier meer informatie
Cosmetic Finance betalen in termijnen
Weight Doctors Square Logo