BMI-METER: BEREKEN HIER UW EIGEN BODY MASS INDEX (BMI)

Start hier de BMI-meter!

Uw BMI is

Wat betekent uw BMI-waarde?

 <25

U heeft een normaal gewicht. Dat wil zeggen dat u wat het gewicht betreft niet bang hoeft te zijn dat u tegen beperkingen aanloopt. Is uw BMI lager dan 20, dan heeft u ondergewicht en moet u overwegen hulp te zoeken.

Een DNA-stofwisselingsanalyse van de Weight Doctors kan u helpen te begrijpen welke levensmiddelen het beste bij uw lichaam passen.

25 tot 29,9

U heeft overgewicht. Al is het een klein risico, er is een verhoogd risico op bijkomende ziektes. Het kan zijn dat uw lichamelijke conditie minder goed is.

De Weight Doctors kunnen u waarschijnlijk helpen. Een geschikte maatregel zou de maagballon voor 6 maanden of de elipse® maagballon om in te slikken zijn.

30 tot 34,9

U lijdt aan obesitas graad I. Uw risico op bijkomende ziektes is verhoogd. Uw gewicht levert merkbaar problemen op voor uw lichaam.

De kans dat de Weight Doctors hulp kunnen bieden, is heel groot. Het plaatsen van een Spatz3 maagballon met aanpasbaar volume kan een goede oplossing zijn voor een maagverkleining voor een kortere of langere periode, bijvoorbeeld gedurende 12 maanden.

35 tot 39,9

U lijdt aan obesitas graad II, een vorm van obesitas die serieus moet worden genomen.

De Weight Doctors kunnen u met geschikte maatregelen helpen. Een bij voorkeur langdurige behandeling met bijvoorbeeld een tijdelijke maagballon gedurende een jaar is een mogelijkheid. Maar ook,de Weight Doctors SLEEVE® op basis van de pose®2-ENDO-SLEEVE technologie of de nikkelvrije OverStitchTM technologie zijn in dit geval goede opties.

40 en hoger

U lijdt aan obesitas graad III, een bijzonder ernstige vorm van obesitas. Wij adviseren u dringend medisch advies te vragen. U loopt een aanzienlijk risico op ernstige bijkomende ziektes.

Wij geven u graag meer informatie. De Weight Doctors kunnen u helpen, bijvoorbeeld met hun exclusieve pose®2 ENDO-SLEEVE-methode of met de pose®-methode.

Zo interpreteert u uw BMI-waarde correct

Een BMI-waarde vanaf 25 betekent per definitie overgewicht en een BMI-waarde vanaf 30 geldt als obesitas.

Het is belangrijk dat u nadenkt over uw streefgewicht voordat u uw overgewicht echt wil gaan aanpakken. Uit ervaring weten wij dat een therapie veel meer succes heeft als de veranderingen die nodig zijn gemakkelijk in het alledaagse leven kunnen worden ingepast. Ook het blijven genieten van uw eten is heel erg belangrijk. Is dat niet het geval, dan is de motivatie snel verdwenen en wordt de kans om overgewicht of obesitas met succes te bestrijden erg klein.

Het goed opgeleide Weight Doctors team geeft u advies over de behandelingsopties die passen bij uw doelstelling en geeft u tijdens uw traject tips en trucjes om het afvallen te vergemakkelijken.

BOEK UW CONSULTATIE OVER ONS
Weight Doctors Square Logo