Ervaringen en meningen over ons

Niets is belangrijker voor ons bij Weight Doctors dan positieve ervaringen van patiënten en een hoge patiënttevredenheid. Vorm uw eigen mening en lees wat onze patiënten te zeggen hebben over hun behandeling bij ons.

Christine's ervaring met de maagballon gedurende 12 maanden

Onze Duitse patiënte Christine vertelt haar verhaal over hoe ze met succes gewicht verloor met de Spatz3 maagballon.

Volg ook hier Christine’s verhaal op Instagram:

NU VOLGEN

Nadia, 36 jaar:

Lieve mevrouw Zabel, 

 

Ik zou jou en de rest van het team graag een “dikke” bedankmail sturen. Het gaat zo goed met me, sinds het laatste weegmoment zit ik onder de grens van 100 kilo en ik merk steeds meer hoe mijn lichaam en ook mijn hoofd aan het veranderen zijn. Ik kan mijn botten weer voelen en mijn hele lichaam voelt heel anders, een stuk beter en niet zo gezwollen. Het eten en interpreteren van signalen gaat steeds beter. Alles lijkt wel beter. Ik ben erg blij dat ik de behandeling bij Weight Doctors heb gehad. Doe de groeten aan het hele team en bedank de dokter en de verpleegsters in de kliniek ook van mij!   

  

Tot in december bij de volgende controle! Tot dan en vriendelijke groeten.  

pose®2 ENDO-SLEEVE-Patiënt in maart 2021 
Weight Doctors

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Hans, 16.06.2021


Super prettige eerste ontmoeting, zeer sympathiek en vriendelijk!!! Goede uitleg, zonder druk werden alle vragen serieus genomen en beantwoord. Ik werd letterlijk opgehaald door mevrouw Zabel… Dank je wel!!!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Daniela, 09.06.2021


Hallo, ik wil graag het hele team van Weight Doctors en de kliniek bedanken. Vanaf het eerste consult tot aan de operatie en de dagen erna, voel ik me bij jullie in veilige handen. Mijn welzijn ligt jullie aan het hart. Je doet je werk met passie. Ik zou jullie altijd aanbevelen, ga zo door. Ik ben helemaal tevreden. 🤗👍 Top!!!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Max O’Hare, 01.07.2021


Ik heb een goede ervaring met Weight Doctors. Alle informatie is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen; iedereen met wie ik heb gesproken is vriendelijk. Het is duidelijk dat het team ervaren en attent is. Het proces is snel. Dank u wel.

Update: Ik heb mijn behandeling gehad en het ging geweldig. Mijn behandelteam was absoluut geweldig; ze zorgden ervoor dat ik me zo comfortabel mogelijk voelde en waren erg aardig en attent. Ik kon niet meer tevreden zijn met de zorg die ik heb gekregen.

Klantenreviews op Google & Co.

Op beoordelingsplatforms zoals Google ontvangen we regelmatig topfeedback. Dit betekent voor Weight Doctors:

97% patiënt tevredenheid!

Dat maakt ons enorm trots 😁

Maria, 42 jaar:

Zeer goed consult met een zeer aardige, bekwame arts.
Het team is beleefd, vriendelijk en klantgericht en ik kom graag terug en heb de kliniek al aan anderen aanbevolen ✅👍🏼
De artsen zijn gericht op de patiënt en hun zorgen, houden rekening met hun wens voor kwaliteit van leven en ze doen specialistische suggesties.
Ik heb mijn doel zelfs overtroffen en ik wil iedereen bedanken voor hun steun. Het was de juiste beslissing.
Ik zal de kliniek aan anderen aanbevelen.

Weight Doctors SLEEVE® patiënt in mei 2023
Weight Doctors

Antimidus, 67 jaar:

Ik ben in november geopereerd en nu zijn er twee weken voorbij. Mijn gewicht is gedaald van 113,5 kg naar 105,2 kg, wat ik heel goed vind. Geen grote problemen. Ook geen brandend maagzuur.

pose®2 ENDO-SLEEVE-patiënt in november 2020
Weight Doctors

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Miri, 05.12.2020


Een echte aanrader!!!

Het begon allemaal met een consult met mevrouw Lahode, waar al mijn vragen werden opgehelderd en het me snel duidelijk werd dat een endoscopische maagverkleining de juiste keuze voor me was. Nadat ik na een paar dagen over mijn beslissing had nagedacht, heb ik mevrouw Lahode gebeld en een afspraak gemaakt om met de arts, Prof. Dr. Thomas Hölting 👨‍⚕️, te spreken. Hij legde mij ook de hele procedure nog eens uit en ik kon alle vragen stellen die ik tot dan toe had verzameld.

Op 18.06, heb ik de endoscopische maagverkleining laten uitvoeren. Het hele team is echt super vriendelijk en staat altijd voor je klaar. Ik voelde me in alle opzichten zeer goed verzorgd en zo voel ik me nu nog steeds in de nazorg.

Sinds gisteren, 18.06, voel ik me weer echt fit. Nu moet ik me aan het plan houden en de ontwikkeling in de gaten houden. Dank u wel. 😊

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

——————————

Update 05.12.20 / 5 maanden later

De beste beslissing die ik ooit heb genomen. Ik ben nu 22 kg lichter en ben er echt in geslaagd om mijn hele eetpatroon om te gooien en voor de verandering gewoon normaal te eten. Ik wil nu nog 10 kg afvallen en dan heb ik mijn streefgewicht bereikt.

Hartelijk dank 😀

@annisabenteuer

Sinds december 2020 is Anni ook een patiënt van Weight Doctors. Volg haar reis met de maagballon op Instagram:

Nu volgen

Tim, 47 jaar:

Na 5 weken was ik al 16 kg kwijt. Nu, 7 maanden na mijn behandeling, ben ik een onvoorstelbare 33 kg afgevallen. Ik zou het zo weer doen.

pose®2 ENDO-SLEEVE-patiënt in mei 2020

Weight Doctors

Wil je ons team leren kennen?

Onze patiënten consultants van Weight Doctors kijken ernaar uit om samen met u uw eigen persoonlijke weg naar uw gewenste gewicht te vinden. Ons eerste consult is uiteraard gratis en vrijblijvend voor u.

Helena
Swetlana - Team Lead Patient Management
Swetlana
Ronja
Kristin
Boek uw consultatie Bel ons

Theresa, 73 jaar:

Beste meneer Gläser, Beste Weight Doctors Team,
Mijn enthousiasme is grenzeloos. Ik voelde me alsof ik de moeder van de dokter was.  Alles werd meerdere malen tot in de kleinste details uitgelegd. Al het personeel heeft veel tijd in mij geïnvesteerd. Zelfs de telefoniste van Prof. Dr. Hölting vroeg verschillende keren hoe het met me ging en nam persoonlijk afscheid. In deze haastige tijd is dat niet meer vanzelfsprekend.
Ik kan mijn dankbaarheid niet in woorden uitdrukken.  Oprechte groeten aan de twee verpleegsters. Ze vroegen zo vaak naar mijn toestand dat het bijna vervelend was.
Ik verliet de kliniek met een heel goed gevoel. Ik voel me prima, bedankt voor het zorgvuldige werk van het personeel.
Ik wens u het allerbeste en veel succes voor de toekomst. Nogmaals hartelijk dank en vriendelijke groeten
pose®2 ENDO-SLEEVEPatiënt in juli 2021
Weight Doctors

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Anna, 11.11.2020


Ik voelde me erg op mijn gemak en er werd goed voor me gezorgd, de artsen en het personeel zijn erg vriendelijk en zorgen voor je als gast, je bent niet zomaar een nummer.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Jürgen, 21.11.2020


Vakkundig, vriendelijk en gedetailleerd advies. Gewoon super.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Uwe, 10.12.2020


Vanaf de eerste minuut werd ik echt goed behandeld. Zeer vriendelijk personeel. Ik voelde me bij u goed verzorgd.
Hartelijk dank.

Louis, 40 jaar:
⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Ik kan het zonder voorbehoud aanbevelen, want ik ben zeer tevreden over zowel het gedetailleerde consult als de vertrouwelijke sfeer. De behandeling was zoals afgesproken en ook zeer professioneel. Ik ben al 21 kg afgevallen en voel me zo fit als een hoentje. Hartelijk dank aan het hele team van Weight Doctors!

Pose®2 ENDO-SLEEVE-Patiënt in november 2020
Weight Doctors 

Petra, 60 jaar

IIk ben tot nu toe 33,3 kg afgevallen. Het afvallen gaat nog steeds door, maar nu iets langzamer. Maar dat stoort me niet.
Verder gaat het goed met me, en mijn huisarts helpt me. Ik heb geen bloeddrukmedicatie meer nodig. Ik kijk uit naar de rest van mijn leven.

pose®2 ENDO-SLEEVE-Patiënt in juli 2020
Weight Doctors

Weight Doctors Square Logo