Eindelijk gewicht verliezen op de juiste manier.

Neem het leven weer in eigen handen. De Weight Doctors zullen u hierbij helpen. Verlies blijvend gewicht met ons beproefd hulpmiddel: De Weight Doctors SLEEVE®. 

BOEK UW CONSULTATIE

De Weight Doctors SLEEVE® is gebaseerd op de beste minimaal invasieve endoscopische methoden.

Voor de Weight Doctors SLEEVE® gebruiken we alleen de beste medische technieken die momenteel op de markt zijn. Wetenschappelijk getest, bewezen effectief en bijzonder ontlastend voor onze patiënten.

De belangrijkste prioriteit van de Weight Doctors is altijd: de grootst mogelijke kans op succes te behalen en tegelijkertijd de gevolgen van de ingreep en de medische risico’s zo laag mogelijk te houden.  

Hoe bereiken we dit? Door middel van de zogenaamde minimaal invasieve endoscopische technologie. Onze specialisten zorgen ervoor dat zij of helemaal geen operatie hoeven uit te voeren en het lichaam volledig intact laten, of dat zij het operatiegedeelte net voldoende verkleinen zodat het herstel van onze medische ingreep snel kan verlopen.  

De Weight Doctors SLEEVE® creëert een bijna perfecte symbiose: een maag waarvan de vorm zodanig wordt veranderd dat hij het silhouet aanneemt van een buismaag (sleeve). Het volume wordt zodanig verkleind dat slechts een fractie van het voedsel kan worden opgenomen. Hierdoor wordt het hongergevoel aanzienlijk minder en heeft u een veel langer gevoel van verzadiging. En dat voor altijd.  

Afhankelijk van de procedure is het mogelijk om tot 40 kg lichaamsgewicht te verliezen in slechts een half jaar tijd. Bovendien hervinden de meeste van onze patiënten met de Weight Doctors SLEEVE® een algemene gezondheidstoestand die ze lange tijd niet gekend hebben. Minder beperkingen, en meer zin in het leven. Met de juiste instelling staat niets een nieuwe start in het leven in de weg. 

Voordelen van de Weight Doctors SLEEVE®.

Wat maakt de Weight Doctors SLEEVE® eigenlijk zo speciaal als endoscopische maagverkleining?

De Weight Doctors SLEEVE® in een oogopslag

Weight Doctors Square Logo

Welke Weight Doctor SLEEVE® behandeling is de juiste keuze?

Overgewicht, vooral morbide overgewicht, is vaak een enorme belasting voor lichaam en geest van veel mensen die eraan lijden. Niet alleen ernstige secundaire ziekten kunnen er het gevolg van zijn, maar ook de sociale netwerken kunnen worden beperkt, wat soms tot een sociaal isolement leidt. En juist dan wordt het voor veel mensen bijzonder moeilijk om weer uit dit emotionele en gezondheidsprobleem te komen. Ondanks dat de wens om af te vallen heel groot is. Toch hebben zij vaak niet de middelen om deze taak alleen te volbrengen. Het maakt niet uit in welke levenssituatie onze patiënten zich bevinden en welke doelen ze voor zichzelf hebben gesteld: De Weight Doctors SLEEVE® is zo ontworpen dat we voor bijna al onze patiënten een oplossing op maat kunnen bieden.  

De Weight Doctors SLEEVE® is exclusief verkrijgbaar bij Weight Doctors

Het team van Weight Doctors helpt zijn patiënten al bijna 2 decennia om hun motivatie en moed terug te vinden om de uitdagingen van hun leven aan te kunnen. Wij kijken terug op duizenden mooie momenten met onze patiënten en halen de grootste motivatie uit het feit dat zij eindelijk hun geluk in het leven hebben terugvinden. Tot nu toe hadden wij, als de nummer 1 in Duitsland voor endoscopische maagverkleining met de pose®2 endo-sleeve procedure, bepaalde beperkingen die wij lastig te overbruggen vonden. Maar met de Weight Doctors SLEEVE® is nu alles anders: het is namelijk geschikt voor patiënten die ook aanzienlijk meer dan 25 kg tot ruim 40 kg willen verliezen of een BMI van meer dan 50 hebben – het maakt dus niet uit wat uw levenssituatie is en hoeveel kilo’s u wilt verliezen: Met de Weight Doctors SLEEVE® hebben we altijd de juiste behandeling voor u. Exclusief bij Weight Doctors.  

Magenballon ohne OP zum Abnehmen

Samen zullen we de juiste Weight Doctors SLEEVE® voor u vinden.

Weight Doctors Square Logo

Mini-Sleeve

Endo-Sleeve

Extended Sleeve

Technologie

OverStitch SX of
pose®2 Endo-Sleeve
Technologie

OverStitch SX of
pose®2 Endo-Sleeve
Technologie

OverStitch SX of
pose®2 Endo-Sleeve
Technologie

Weight Doctors®
Digital App


12 Maanden App Access + digitale weegschaal + gezondheidstracker


12 Maanden App Access + digitale weegschaal + gezondheidstracker


12 Maanden App Access + digitale weegschaal + gezondheidstracker

BMI-aanbeveling


27-35


29-40


35-49

% maagverkleining


30-35%


55-60%


70-75%

Doel voor gewichtsverlies


tot – 15kg


tot – 30kg


tot – 40kg

Gewichtsverlies
na 6 maanden


tot 35%
van het overgewicht


tot 50%
van het overgewicht


tot 60%
van het overgewicht

Anesthesie


Korte narcose
van ca. 60min


Korte narcose
van ca. 60min


Korte narcose
van ca. 60min

Verblijf in de kliniek


poliklinisch verblijf
voor ongeveer 4-5 uur


poliklinisch verblijf
voor ongeveer 5-6 uur


poliklinisch verblijf
voor ongeveer 5-6 uur

Kosten


vanaf 199€
per maand financiering


vanaf 239€
per maand financiering


vanaf 275€
per maand financiering

Financiering en betaling in termijnen van uw Weight Doctors SLEEVE®.

De baanbrekende innovatie van incisie- en littekenvrije maagverkleining zonder operatie heeft zich voortdurend verder ontwikkeld.

Weight Doctors SLEEVE® is gebaseerd op de toonaangevende technologieën van minimaal invasieve endocopische maagverkleining. De Mini-Sleeve, Endo-Sleeve en Extended Sleeve zijn behandelingen die geen chirurgische ingreep vereisen en geen zichtbare littekens achterlaten. Bij een gastroscopie wordt alleen de maagwand van binnenuit vastgezet met behulp van innovatieve en wereldwijd gepatenteerde verankeringssystemen waarbij de maag zodanig wordt omgevormd dat de maag verticaal en horizontaal wordt aangetrokken. Dit effect is blijvend.

De Weight Doctors gebruiken het principe en de instrumenten van ofwel de pose®2 ENDO-SLEEVE technologie ofwel die van de nikkelvrije OverStichTM technologie. 

De behandeling resulteert in een vermindering van het maagvolume met maximaal 75% (Extended Sleeve). Door de doelgerichte en aanzienlijke maagverkleining wordt een snel gevoel van verzadiging opgewekt, zelfs bij het eten van kleine hoeveelheden voedsel. Overgewicht kan zo snel verminderd worden met de Weight Doctors SLEEVE® als hulpmiddel. 

Nu voor het eerst bij Weight Doctors: De Gastric Sleeve op basis van LSG-technologie.

De Gastric Sleeve is een gloednieuw onderdeel van het Weight Doctors SLEEVE® programma. De Gastric Sleeve is de minst invasieve procedure onder de chirurgische bariatrische ingrepen en is gebaseerd op moderne laparoscopische kijkoperaties. De gastric sleeve is gebaseerd op de LSG-technologie (Laparoscopische Sleeve Gastrectomie), die wereldwijd door chirurgen als de gouden standaard wordt beschouwd. 

LSG wordt gebruikt om een laparoscopie uit te voeren. Aan de buitenkant van de buik worden enkele kleine gaatjes gemaakt, waardoor de fijnste chirurgische instrumenten kunnen worden ingebracht. Onder visuele controle kan de chirurg dan de eigenlijke maagbuis maken: De maag wordt daardoor in verticale richting van boven naar beneden verkleind.  

In tegenstelling tot de endoscopische procedures van de Weight Doctors, wordt de maag van buitenaf, d.w.z. in de buikholte, veranderd. Wat overblijft is een smalle, buisvormige maag met een volume van slechts 150-200 ml, dat is ongeveer 85% minder dan het oorspronkelijke maagvolume. Het afgesneden grotere deel van de maag wordt veilig uit het lichaam verwijderd. De operatie duurt ongeveer 60-90 minuten. 

Veel gestelde vragen over de Weight Doctors SLEEVE®

De Weight Doctors SLEEVE® omvat het programma van de meest effectieve endoscopische maagverkleiningen. De Weight Doctors SLEEVE® wordt minimaal invasief uitgevoerd via gastroscopie of laparoscopisch onder algemene verdoving. De procedure duurt meestal 60 tot 90 minuten. 

Over het algemeen kan de Weight Doctors SLEEVE® poliklinisch worden uitgevoerd. Dit betekent dat een overnachting niet nodig is. Voor de Gastric Sleeve is een verblijf van 4 nachten inbegrepen. 

Voor een snelle en voorspoedige genezing wordt gedurende 4-6 weken na de ingreep een speciaal vloeibaar dieet voorgeschreven. Het voedingspatroon wordt dan, onder begeleiding, geleidelijk weer opgebouwd tot de normale dieet zonder verdere beperkingen is bereikt. 

De Weight Doctors SLEEVE® is een zeer goed te verdragen en bijzonder delicate procedure. Complicaties zijn zeldzaam en kunnen dan meestal “conservatief” behandeld worden , d.w.z. zonder verdere chirurgische ingreep of operatie. Postoperatieve bloedingen waar het anker in de maag is geplaatst, hematomen of verwondingen van de maag of slokdarm kunnen voorkomen. In handen van een ervaren specialist zijn dit uiterst zeldzame complicaties die, als ze professioneel worden behandeld, ook achteraf, medisch goed en veilig kunnen worden behandeld.  

Weight Doctors wil echter benadrukken: Ondanks het zeer goede veiligheidsprofiel en het minimaal invasieve karakter van de behandeling, is de Weight Doctors SLEEVE® een medische ingreep die speciale uitleg en begeleiding van een specialist vereist. Wij raden u dan ook aan om in alle gevallen gebruik te maken van een gratis consult met een van onze ervaren Weight Doctors SLEEVE® specialisten. 

De Weight Doctors SLEEVE® heeft een uniek programma: omdat het de meest effectieve endoscopische procedures voor een permanente maagverkleining combineert. Al onze procedures bij Weight Doctors SLEEVE® zijn gebaseerd op de meest innovatieve technologieën en zijn wereldwijd al honderdduizenden keren toegepast. 

Bij alle Weight Doctors SLEEVE® procedures is het bereikte gemiddelde gewichtsverlies al na 6 tot 7 maanden significant. Bijna 95% van alle patiënten verliezen al in de eerste 6 maanden een percentage van hun lichaamsgewicht dat in de dubbele cijfers ligt. 

Samen met uw Weight Doctors contactpersoon kiest u de Weight Doctors SLEEVE® die het beste past bij uw persoonlijke gewichtsverliesdoelstelling en uw individuele levenssituatie. Bij het behandeladvies van Weight Doctors wegen we zorgvuldig de risico’s af die u neemt en de bijbehorende hersteltijd. 

De Weight Doctors SLEEVE® is een geweldige kans, een zeer effectief hulpmiddel om gewicht te verliezen. Maar het vereist ook de consequente inzet van onze patiënten. Bij alle procedures van de Weight Doctors SLEEVE® moet worden benadrukt dat succes alleen kan worden bereikt als onze patiënten zich voor en vooral na de behandeling aan de therapie aanpassen. Dit houdt ook in dat de richtlijnen tijdens de genezingsfase na de ingreep absoluut moeten worden nageleefd. En het is belangrijk dat u zich inzet en de aanbevelingen van de voedingsadviezen en de oefeningen opvolgt. Dit is de enige manier om een levensstijl met blijvend gewichtsverlies succesvol te bereiken.  


Professor Jan Willem Greve, MD

“De Weight Doctors SLEEVE® is het enige programma dat alle procedures van permanente minimaal invasieve maagverkleining combineert. Zo kunnen wij voor onze patiënten steeds de best mogelijke behandelingsoplossing op maat ontwikkelen. Dit is nog nooit eerder gedaan.”

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

Verlies meer dan 50% van uw overtollig gewicht en dat al binnen een half jaar.

De kans op succes bij een maagverkleining met behulp van Weight Doctors SLEEVE® is groot én aanzienlijk groter dan bij andere ingrepen of traditionele behandelingen. Het is slechts van ondergeschikt belang of de Weight Doctors de pose®2 ENDO-SLEEVE-technologie, de nikkelvrije OverStichTM -technologie of de LSG-technologie gebruiken. Het is veel belangrijker dat vooraf samen met onze patiënten de juiste Weight Doctors SLEEVE® behandeling is gekozen, die het best aansluit bij de individuele behoeften van onze patiënten en hun verwachtingen.  

De klinische studies bevestigen dat patiënten die behandeld zijn met een Weight Doctors SLEEVE® behandeling gemiddeld meer dan 50% van hun overgewicht verliezen in slechts 6-7 maanden. De body mass index (BMI) daalt aanzienlijk, waardoor ook andere gezondheidsklachten sterk kunnen verminderen. 

De doorontwikkeling van de innovatieve technologieën in Weight Doctors SLEEVE®, die zich nu in de 2e generatie bevindt, komt direct ten goede aan onze patiënten: Met behulp van deze technologieën kunnen onze patiënten niet alleen 2-3 maanden sneller afvallen dan met de eerste technologiegeneratie (bijv. met de pose® technologie die bij Weight Doctors niet meer wordt gebruikt). Dankzij deze 2e generatie technologieën kunnen onze patiënten zelfs nog eens 20% meer van hun oorspronkelijke gewicht verliezen in de eerste 12 maanden.  

De Weight Doctors SLEEVE® kan helpen om de vicieuze cirkel bij het afvallen succesvol te doorbreken.

Net zo belangrijk is dat onze Weight Doctors SLEEVE® behandelingen u niet alleen helpen gewicht te verliezen door uw lichaamsgewicht op een gerichte en permanente manier te verlagen. Maar de behandelingen helpen onze patiënten ook om zich te bevrijden van pathologisch (zogenaamd metabool) overgewicht, dat direct of indirect hun gezondheidstoestand beïnvloedt. Veel bijkomende aandoeningen verbeteren dankzij een blijvende maagverkleining van de Weight Doctors SLEEVE®. In heel wat gevallen kan de inname van medicatie zoals insuline, bloeddrukverlagende medicatie of pijnstillers in de loop van de behandeling, na overleg met de behandelende arts, worden verminderd of zelfs helemaal worden stopgezet.  

De contactpersonen van de Weight Doctors kunnen u indien gewenst ook helpen om het effect van uw Weight Doctors SLEEVE® te optimaliseren door middel van aangepaste voedings- en bewegingsprogramma’s. 

Weight Doctors Square Logo

Alle Weight Doctors Nederland locaties in één oogopslag:

Eindhoven (Waalre)

Weight Doctors Hamburg

NEEM NU CONTACT OP MET DE WEIGHT DOCTORS:

    Gewenste behandeling:

    Weight Doctors Square Logo