EINDELIJK ECHT AFVALLEN ZONDER OPERATIE

Met de Weight Doctors heeft u mogelijkheden als nooit tevoren Kijk hiervoor meer informatie over waarom wij het juiste aanspreekpunt zijn als u uw streefgewicht wil bereiken.

De maagballon voor 6 maanden is een ideaal hulpmiddel voor een gestaag gewichtsverlies.

Op weg naar een gezonde levensstijl ontbreekt het vaak aan betrouwbare ondersteuning De maagballon voor 6 maanden helpt u om de juiste grootte van normale porties voedingsmiddelen te vinden en zo uw lichaam aan een nieuw ‘normaal’ te laten wennen. De ballon verkleint het volume van uw maag op een natuurlijke manier, zorgt dat u sneller verzadigd bent en leidt automatisch tot uw streefgewicht en een betere levensstijl. Ook al verschillen de resultaten van patiënt tot patiënt, patiënten met een BMI (Body Mass Index) van 27 of hoger kunnen met behulp van een maagballon in 6 maanden ongeveer 25 kg aan overtollig lichaamsgewicht verliezen.

WAAROM EEN MAAGBALLON??
En waarom 6 maanden lang?


Voordeel#1

Effectiviteit: vanaf de eerste dag af merkbaar gewicht verliezen. Elke dag, een half jaar lang.

Voordeel#2
Onopvallend: De behandeling is niet invasief en laat geen littekens achter.

Voordeel#3
Flexibiliteit: De maagballon kan te allen tijde weer worden verwijderd.

Voordeel#4
Veiligheid: De maagballon scoort met weinig risico’s en heeft in vergelijking met andere methodes voor de behandeling van obesitas maar beperkte bijwerkingen.

ALLES OP EEN RIJTJE

Duur van de ingreep:

ongeveer 20 minuten

Soort narcose:

semi-bewuste sedatie

Verblijf:

ambulant

Pijn:

zeer weinig

Littekens:

geen

Herstel:

3 tot 4 dagen

Tijdsduur effectiviteit:

6 maanden

Kosten:

vanaf €50 per maand*

Zo werkt de maagballon voor 6 maanden

Het principe van een maagballon voor 6 maanden is uiterst eenvoudig: hij reduceert het maagvolume zodat u sneller een verzadigd gevoel heeft. Dit heeft als gevolg dat u minder voeding inneemt zonder dat u last krijgt van onbedwingbare trek. In principe is de maagballon dus een tijdelijke maagverkleining, maar zonder operatie en de complicaties die daar eventueel mee gepaard gaan. In combinatie met een -door ons specialistenteam opgesteld en op u afgestemd- programma leert de ballon u hoe een evenwichtige levensstijl voor u werkt. U zult al snel in de gaten hebben dat succes motiveert. Wat eerst opgelegde regels waren, worden al snel gewoontes die u ook na de behandeling blijft houden.

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

Hoe profiteert u van de behandeling?

Voor de behandeling met een maagballon voor de duur van 6 maanden is geen operatie nodig. Hierdoor onderscheidt deze behandeling zich van andere behandelingen. Er is namelijk een gering medische risico en een begrensde tijdsduur. Na de plaatsen van de ballon zijn er geen verdere medicamenten nodig en dus geen extra, ongewenste bijwerkingen. Door de tijdelijke maagverkleining met een maagballon verliest u vanaf de eerste dag al gewicht.

De Weight Doctors zijn marktleiders op het gebied van blijvend gewichtsverlies. Op het gebied van de minimaal invasieve behandelingen zijn wij bovendien een van de weinige premium partners van Medispar, de marktleider voor maagballons. Ale producten die wij gebruiken voldoen aan de hoogste medische eisen en aan het Europese CE-keurmerk. Ze garanderen de hoogst mogelijke veiligheid en het grootst mogelijke comfort voor de patiënt.


professor Jan Willem Greve, MD

“De klassieke maagballon is de ideale oplossing voor alle patiënten die al diverse conservatieve methodes om af te vallen hebben geprobeerd, maar daarmee geen resultaat hebben behaald.”

VEELGESTELDE VRAGEN

In tegenstelling tot andere methodes om af te vallen, voelt u zich vlugger verzadigd, eet u minder en heeft u meer kans om met succes af te vallen, zonder operatie en zonder afslankpillen. Binnen zes maanden is het mogelijk om 25 kg gewicht te verliezen. U profiteert bovendien van een gepersonaliseerd programma en krijgt tijdens het afvallen ondersteuning door ons specialistenteam.

De maagballon is bijzonder geschikt voor patiënten ouder dan 18 jaar met overgewicht (vanaf een BMI van 27 of hoger) of een beginnende obesitas. Daarnaast moeten zij gemotiveerd genoeg zijn om een gewichtstherapie onder leiding van een arts te volgen. Afhankelijk van gewicht en BMI komen hiervoor verschillende maagballonsystemen en draagperiodes in aanmerking. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

De eerste dagen moet uw maag nog wennen aan de nieuwe ballon. Lichte maagklachten en misselijkheid kunnen daarom voorkomen. Deze bijwerkingen gaan snel over en daarna geeft de ballon alleen nog maar een lang aanhoudend gevoel van verzadiging.

De eerste dagen moet uw maag nog wennen aan de nieuwe ballon. Lichte maagklachten en misselijkheid kunnen daarom voorkomen. Deze bijwerkingen gaan snel over, volg daarbij de adviezen van uw behandelaar. Blijf voldoende drinken. Eventuele medicatie kan de ongemakken verlichten.

Weight Doctors Square Logo