EINDELIJK ECHT AFVALLEN ZONDER OPERATIE

Met de Weight Doctors heeft u mogelijkheden als nooit tevoren Kijk hiervoor meer informatie over waarom wij het juiste aanspreekpunt zijn terwijl u naar uw streefgewicht toe werkt.

 

De maagballon voor 6 maanden is een ideaal hulpmiddel voor een gestaag gewichtsverlies.

Op weg naar een gezonde levensstijl ontbreekt het vaak alleen aan betrouwbare ondersteuning De maagballon voor 6 maanden helpt u om de juiste grootte van normale porties voedingsmiddelen te vinden en zo een nieuwe, positieve waarneming van uw lichaam te ontwikkelen. Hij verkleint het volume van uw maag op een natuurlijke manier, zorgt dat u sneller verzadigd bent en leidt automatisch tot uw streefgewicht en een betere levensstijl. Ook al verschillen de resultaten zeker van patiënt tot patiënt, kunnen patiënten met een BMI (Body Mass Index) van 27 of hoger met behulp van een maagballon in maar 6 maanden ongeveer 25 kg aan overtollig lichaamsgewicht verliezen.

WAAROM EEN MAAGBALLON??
En waarom 6 maanden lang?


Voordeel#1

Effectiviteit: vanaf de eerste dag af merkbaar gewicht verliezen. Elke dag, een half jaar lang.

Voordeel#2
Onopvallend: De behandeling is niet invasief en laat geen littekens achter.

Voordeel#3
Flexibiliteit: De maagballon kan te allen tijde weer worden verwijderd.

Voordeel#4
Veiligheid: De maagballon scoort met weinig risico’s en heeft in vergelijking met andere methodes voor de behandeling van obesitas maar beperkte bijwerkingen.

ALLES OP EEN RIJTJE

Duur van de ingreep:

ongeveer 20 minuten

Soort narcose:

semi-bewuste sedatie

Verblijf:

ambulant

Pijn:

zeer weinig

Littekens:

geen

Herstel:

3 tot 4 dagen

Tijdsduur effectiviteit:

6 maanden

Kosten:

vanaf €50 per maand*

Zo werkt de maagballon voor 6 maanden

Het principe van een maagballon voor 6 maanden is uiterst eenvoudig: hij reduceert het maagvolume zodat u sneller een verzadigd gevoel heeft. Dit heeft als gevolg dat u minder voeding opneemt zonder dat u last krijgt van onbedwingbare trek. In principe is de maagballon dus een tijdelijke maagverkleining, maar zonder operatie en de complicaties die daar eventueel mee gepaard gaan. In combinatie met een individueel door ons specialistenteam op u afgestemd programma leert de ballon u hoe een evenwichtige levensstijl werkt. U zult al snel in de gaten hebben dat succes motiveert. Wat eerst opgelegde regels waren, worden al snel automatismen die u ook na de behandeling blijft volgen.

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

Hoe profiteert u van de behandeling?

Voor de behandeling met een maagballon voor de duur van 6 maanden is er geen operatie nodig. Dat betekent de therapie zich onderscheidt van andere door een gering risico en een begrensde tijdsduur. Na de plaatsen van de ballon zijn er geen verdere medicamenten nodig en dus geen extra, ongewenste nevenwerkingen. Door de tijdelijke maagverkleining met een maagballon verliest u vanaf de eerste dag duidelijk merkbaar gewicht.

De Weight Doctors zijn marktleiders op het gebied van blijvend gewichtsverlies. Op het gebied van de minimaal invasieve behandelingen zijn wij bovendien een van de weinige premium partners van Medispar, de marktleider voor maagballons. Ale producten waarvan wij gebruik maken, voldoen aan hoogste medische eisen, vanzelfsprekend ook aan de eisen voor het Europese CE-keurmerk en garanderen de hoogst mogelijke veiligheid en het grootst mogelijke comfort voor de patiënt.


professor Jan Willem Greve, MD

“De klassieke maagballon is de ideale oplossing voor alle patiënten die al diverse conservatieve methodes om af te vallen hebben geprobeerd, maar daar regelmatig in zijn blijven steken.”

VEELGESTELDE VRAGEN

In tegenstelling tot andere methoden om af te vallen, voelt u zich vlugger verzadigd, eet u minder en heeft u meer kans met succes af te vallen, zonder operatie en zonder afslankpillen. Binnen zes maanden is het mogelijk 25 kg gewicht te verliezen. U profiteert bovendien van een gepersonaliseerd programma en krijgt tijdens het afvallen ondersteuning door ons specialistenteam.

De maagballon is bijzonder geschikt voor patiënten ouder dan 18 jaar met overgewicht (vanaf een BMI van 27 of hoger) of een beginnende obesitas en die gemotiveerd genoeg zijn om een gewichtstherapie onder leiding van een arts te volgen. Afhankelijk van gewicht en BMI komen hiervoor verschillende maagballonsystemen en draagperiodes in aanmerking. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

De eerste dagen moet uw maag nog wennen aan de nieuwe ballon. Lichte maagklachten en misselijkheid kunnen daarom voorkomen. Deze bijwerkingen gaan snel over en daarna geeft de ballon alleen nog maar een lang aanhoudend gevoel van verzadiging.

Übelkeit, Magenkrämpfe und Erbrechen sind in den ersten Tagen möglich. Folgen Sie bitte immer den Empfehlungen Ihres behandelnden Facharztes und trinken Sie viel. Ggf. verschriebene Medikamente können die Beschwerden deutlich lindern.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3331343876949139
Weight Doctors Square Logo