Krijg uw leven weer onder controle met de Weight Doctors

Kent u dat? Als u met schrik op de weegschaal stapt, is het hoog tijd om wat te gaan doen. De Weight Doctors ondersteunen u om eindelijk op een goede manier af te vallen.

En we helpen u uw zelfbewustzijn terug te krijgen. Want na de behandeling door de Weight Doctors zijn onze patiënten sterker en levenslustiger dan ooit.

 

Overtuigt u zich van onze kwaliteit

Dat is toch nog niet overtuigend genoeg? Lees dan hier waarom wij de juiste partners zijn voor de behandeling die u zou willen om met succes gewicht te verliezen

  1. Geweldige knowhow van onze specialisten: Wij hebben al vanaf 2007 de meeste ervaring op het gebied van minimaal invasieve behandelingen van obesitas.
  2. Onze behandelingen worden door speciaal opgeleid medisch personeel uitgevoerd: Ons team werkt al meer dan 10 jaar samen. Elke handgreep zit.
  3. Vele jaren ervaring met de begeleiding van patiënten: Ons team heeft al meer dan 10.000 minimaal invasieve behandelingen uitgevoerd om patiënten te helpen afvallen.
  4. Eerlijk en waardevol advies: Wij doen geen lege beloften, maar geven u een zeer eerlijke en open inschatting van uw persoonlijke omstandigheden.
  5. Exclusieve aanbieder voor blijvend maagverkleining zonder operatie: De Weight Doctors zijn leiders op het gebied van innovatie en op dit moment de enige aanbieders voor de ultimatieve pose®2-ENDO-SLEEVE-methode en de revolutionaire pose® methode.
  6. Unieke servicepakketten als extra aanbod: Voor een maximaal gewichtsverlies hebben wij een extra service bedacht die helemaal op de behandeling is toegesneden die u hebt gekozen.
  7. Vaste prijzen zonder verborgen kosten: Bij ons wordt u niet onaangenaam verrast door onverwachte kosten. Alle medische diensten zijn inbegrepen.in de aangegeven behandelingskosten.
  8. myBody® gecertificeerde kwaliteit, veiligheid, transparantie en service: Wij onderwerpen ons regelmatig aan de controle door externe kwaliteitscontroleurs. Voor uw veiligheid en comfort.
  9. Samenwerking met gecontroleerde premium producenten en erkende leveranciers van medische producten: U hoeft zich geen zorgen te maken, wij gebruiken uitsluitend kwalitatief uitstekende en intensief geteste medische producten en verbruiksmaterialen.
  10. Snel en flexibel een afspraak maken: We stellen alles in het werk voor een afspraak op het tijdstip dat uw voorkeur heeft. Ons team richt zich volledig naar uw voorkeuren, ongeacht of u van ver moet komen of vlakbij woont. Beloofd is beloofd!

 

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

Weight Doctors Square Logo