Krijg uw leven weer onder controle met Weight Doctors

Kent u dat? Als u met angst op de weegschaal stapt, is het hoog tijd om er wat aan te gaan doen. Weight Doctors ondersteunt u om eindelijk op een goede manier af te vallen.

En we helpen u om uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Want na de behandeling bij Weight Doctors zijn onze patiënten sterker en levenslustiger dan ooit.

Overtuigt u zich van onze kwaliteit

Is dat toch nog niet overtuigend genoeg? Lees dan hier waarom wij de juiste partner zijn om samen met u uw streefgewicht te behalen.

  1. Enorme expertise van onze specialisten: Wij hebben al vanaf 2007 de meeste ervaring op het gebied van minimaal invasieve behandelingen van obesitas.
  2. Onze behandelingen worden door speciaal opgeleid medisch personeel uitgevoerd: Ons team werkt al meer dan 10 jaar samen en zijn perfect op elkaar ingespeeld.
  3. Vele jaren ervaring met de begeleiding van patiënten: Ons team heeft al meer dan 10.000 minimaal invasieve behandelingen uitgevoerd om patiënten te helpen afvallen.
  4. Eerlijk en waardevol advies: Wij doen geen lege beloftes, maar geven u een zeer eerlijk en open advies in uw persoonlijke situatie.
  5. Exclusieve aanbieder voor blijvend maagverkleining zonder chirurgische operatie: De Weight Doctors zijn leiders op het gebied van innovatie en op dit moment de enige aanbieders voor de ultimatieve pose®2-ENDO-SLEEVE-methode en de revolutionaire pose® methode.
  6. Unieke servicepakketten als extra aanbod: Voor een maximaal gewichtsverlies bieden we ook aanvullende services die helemaal op uw wens is toegesneden.
  7. Vaste prijzen zonder verborgen kosten: Bij ons wordt u niet onaangenaam verrast door onverwachte kosten. Alle medische diensten zijn inbegrepen in de aangegeven behandelingskosten.
  8. myBody® gecertificeerde kwaliteit, veiligheid, transparantie en service: Wij onderwerpen ons regelmatig aan de controle door externe kwaliteitscontroleurs. Voor uw veiligheid en comfort.
  9. Samenwerking met gecontroleerde premium producenten en erkende leveranciers van medische producten: U hoeft zich geen zorgen te maken, wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogstaande en intensief geteste medische producten en verbruiksmaterialen.
  10. Snel en flexibel een afspraak maken: We stellen alles in het werk voor een afspraak op het tijdstip dat uw voorkeur heeft. Ons team richt zich volledig naar uw voorkeuren, ongeacht of u van ver moet komen of vlakbij woont. Beloofd is beloofd!

Uw consult. Het draait allemaal om u. 

Plan uw consult bij Weight Doctors op een manier die bij u past. Uw eerste consult is natuurlijk gratis. We spreken Nederlands, Engels en Duits. 

Telefoon
100% gratis.

Video Bellen
100% gratis.

Persoonlijk
100% gratis.

Weight Doctors Square Logo